Esports
Foto: Altafulla Ràdio
25 d'octubre del 2019
El Roda de Barà, a complir davant l’Ampolla amb l’assignatura pendent a casa
Els rodencs tenen l’oportunitat de sumar la segona victòria seguida i fer un salt important en la classificació per allunyar-se del descens
L’Atlètic Roda de Barà té aquest dissabte (17.30 h) una nova oportunitat per complir amb l’assignatura pendent que té aquest inici de temporada, guanyar un partit com a local. El seu rival és el CF Ampolla, un equip que arriba al Baix Gaià en plena crisi de resultats, i que, a priori, és un rival propici per assolir el primer triomf davant l’afició.

L’equip de Dani Sereno ha de traslladar el bon rendiment que ofereix com a visitant al seu camp, on només ha sumat 1 punt de 9 possibles. Cal recordar que en els darrers compromisos que ha jugat lluny de Roda de Berà ha guanyat el Cambrils Unió (1-2), el Tortosa (2-3) i fa tot just set dies, el Montblanc (1-3).

Gerard Solé, jugador del Roda, ha reconegut que “ja és hora de guanyar davant la nostra afició”, tot i que adverteix del perill d’un Ampolla molt sòlid i que va fer 5è el curs passat.

Pel que fa a l’Ampolla, no guanya des de la tercera jornada, quan va superar l’Atlètic Mora la Nova per 2 a 1. Des de llavors, ha encadenat tres derrotes i un empat, que es va produir el passat cap de setmana davant el Cambrils Unió (1-1). És de justícia destacat que els tres partits seguits que dos dels tres partits que ha perdut de forma seguida han estat contra l’Amposta i la Rapitenca. L’altre davant el Perelló, un rival directe.

Tot plegat fa que l’equip del Baix Ebre sigui 12è amb 7 punts, tres menys que el Roda de Barà. Ramon Lladó és el seu màxim realitzador amb 3 gols, seguit de David Gallego i Jordi Roca, que n’han marcat 2 cadascun.
Gerard Solé, jugador del Roda de Barà
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla