Esports
Foto: Anna Ortiz
29 d'octubre del 2019
Anna Ortiz guanya el Campionat de Catalunya de dobles amb el CT Tarragona
L’altafullenca també ha disputat la cinquena prova del circuit Mutua Open sub16 a Valldoreix, però no ha superat els vuitens de final
Nou trofeu a la butxaca per a Anna Ortiz. Una setmana després de proclamar-se campiona en el Mundial de Pàdel de Menors, l’altafullenca ha tornat a la seva disciplina habitual i ha aconseguit el Campionat de Catalunya –o Trofeu Generalitat, de dobles mixt en la categoria Infantil amb el Club Tennis Tarragona.

Les eliminatòries finals han tingut lloc aquest diumenge 27 d’octubre a les instal·lacions del CT Vic. En les semifinals, el conjunt tarragoní s’ha imposat al CT Barcino per 3 a 2. Ortiz ha contribuït a la causa amb el triomf contra Alexia Giménez i Carla Vilagines per 6-0 i 6-3.
En la gran final davant l’amfitrió, el CT Vic, també aportaria el seu granet de sorra guanyant a la parella Carlita Vilà-Jana Rovira per un doble 6 a 0.

D’altra banda, Ortiz també ha disputat aquest cap de setmana la cinquena prova del circuit Mutua Open Sub16, que ha tingut lloc a Valldoreix (Sant Cugat del Vallès). Malauradament, ha perdut en els vuitens de final contra Ana Romero per 7 a 5 i 6 a 4.

La següent cita d’aquesta competició se celebrarà a Jávea (País Valencià) del 8 al 10 de novembre.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla