Esports
Foto: Bàsquet Baix Gaià
29 d'octubre del 2019
El Pre-Infantil B masculí assalta la pista del CB La Selva i la segona posició (61-83)
El Junior A segueix al podi de la classificació en guanyar el CB Cambrils per 79 a 66
Una de les millors notícies del cap de setmana pel Bàsquet Baix Gaià ha estat la victòria del Pre-Infantil B masculí a la pista del CB La Selva per un resultat imponent de 61 a 83. Els baixgaianencs només tenen per davant al CB Alcover, que també té 8 punts i és líder pel balanç de punts anotats i encaixats.

Pel que fa a la resta d’equips masculins, el Junior A també ha celebrat el triomf després de vèncer el CB Cambrils per 79 a 66, un resultat que li permet consolidar-se a la 3a plaça amb 10 unitats. Per contra, el Junior B ha perdut per deu punts a la pista del Turo-Montroig (45-35) i descendeix fins a la 6a posició.

El Pre-Infantil A també ha perdut contra la Salle CBT per 65 a 50, el Cadet A davant el CB Valls per 86 a 58, i el Cadet B ha fet el mateix a la pista del CB Sant Pere i Sant Pau per 101 a 29. Malauradament, el Mini Masculí tampoc ha obtingut un bon resultat a la pista de l’AB Vendrell, on ha perdut per 63 a 13.

Quant als representants femenins, no hi ha hagut cap victòria. El Cadet s’ha tornat a quedar a prop del primer triomf al caure davant l’AB Cunit per 48 a 36. El Sub25 també ha competit bé, tot i perdre per 66 a 38 a la pista del Carme Bàsquet.

Més difícil ho han tingut el Pre-Infantil i l’Infantil B. El primer ha cedit davant el TGN Bàsquet per 23 a 74, i el segon davant el Cunit-Calafell per 68 a 18. El pròxim cap de setmana, però, tindran una oportunitat per refer-se amb un bon resultat.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla