30 d'octubre del 2019
El Torredembarra suma una nova derrota davant el Futsal Valls de Xavier Pell (3-1)
La Torre afronta aquest diumenge a les 12h la primera ronda de la Copa Tarragona a la pista del CFS Roda de Berà
La dinàmica negativa en la qual viu el CFS Torredembarra en el seu retorn a la Divisió d’Honor ha viscut un nou capítol amb la derrota a la pista del Futsal Valls en el duel corresponent a la quarta jornada. Xavier Pell ha estat el botxí del seu exequip amb dos gols que han estat decisius per a l’equip de la capital de l’Alt Camp.

Xavier Pell, que va formar part de l’històric Torredembarra que va jugar la temporada passada a Tercera Divisió Nacional, ha obert la llauna en el 17’ per arribar al descans amb l’1 a 0. José Arias ha restaurat les taules en el 25’, però tres minuts després, Pell ha fet el 2 a 1.

Finalment, el Valls ha assegurat el triomf amb el gol de Sergi Traguany en el 37’, aprofitant que la Torre s’havia entregat en cos i ànima a la cerca de l’empat.

L’equip de Daniel Carrasco i Jeroni Rañé seguirà últim una jornada més. Ara, però, té més d’una setmana per preparar el pròxim compromís de lliga a la pista de l’Inter Pallaresos perquè aquest cap de setmana es disputa la primera eliminatòria de la Copa Tarragona.

Els torrencs s’enfronten al CFS Roda de Berà de Segona Divisió en un partit que ha de servir per agafar la confiança que els està mancant al torneig domèstic, tot i que l’equip rodenc lluitarà per donar la sorpresa i accedir a la següent eliminatòria. El derbi es disputa el diumenge 3 de novembre a les 12.00 h.