Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
31 d'octubre del 2019
Tot a punt per a la 5a Cursa de Tardor dels Atletes d’Altafulla
La cita torna a tenir un vessant solidari i 1 € de cada inscripció va destinat a l’Associació ANiNATH, d’infants amb trasplantament hepàtic
Un any més, i ja van cinc seguits, els Atletes d’Altafulla ho tenen tot a punt per celebrar aquest divendres 1 de novembre una de les cites esportives més importants en el calendari anual del municipi, la Cursa de Tardor. Les inscripcions estan pràcticament exhaurides, i les poques que queden es posaran a la venda el mateix dia de la prova.

Jordi Ribé, responsable de l’organització, ha destacat la il·lusió que hi ha a l’entitat de cara a la cinquena edició de la Cursa de Tardor. Tanmateix, ha assegurat que el circuit està en les millors condicions possibles, tot i els xàfecs de la setmana passada.

La prova començarà a les 10 del matí al Camí de l’Ermita, al costat del Castell d’Altafulla i finalitzarà a l’Ermita de Sant Antoni. Els participants poden recollir el seu dorsal i la seva samarreta a la botiga d’Athletic Events (Tarragona) aquest dijous, de 17.15 h a 19.30 h. El divendres ho podran fer a la zona de sortida fins a les 09.30 h.

La Cursa de Tardor es tracta d’una cursa de muntanya de 10 kilòmetres de distància i de poca dificultat tècnica i molt poc desnivell, ideal per iniciar-se a les curses de trail, o per fer un bon temps, en el cas dels corredors més experimentats. A més, torna a ser una de les proves puntuables de la Lliga Trail TGN Nord, la qual cosa li dona més color i competitivitat, com ha reconegut Jordi Ribé.

Una vegada finalitzi la prova, els participants podran recuperar forces amb la botifarra, la fruita i les begudes que repartirà l’organització a l’Ermita de Sant Antoni. Tot seguit, es durà a terme l’entrega de premis de cada categoria, tant en la modalitat masculina com en la femenina.

Cal destacar que la cursa també tornarà a esdevenir un gest de solidaritat perquè es donarà 1 euro de cada inscripció a l’Associació ANiNATH, d’infants amb trasplantament hepàtic. Jordi Ribé ha explicat que a banda de les malalties importants també “hi ha altres necessitats que no són tan vistoses” i necessiten l’ajuda de la societat.

La Cursa de Tardor d’aquest divendres 1 de novembre està organitzada pels Atletes d’Altafulla i Athletic Events, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla.
Jordi Ribé, responsable de l'organització
Jordi Ribé, responsable de l'organització
Jordi Ribé, responsable de l'organització
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla