Esports
Foto: Torredembarra Bloc
06 de novembre del 2019
El Torredembarra guanya el derbi contra el Roda de Berà i accedeix a la segona eliminatòria (1-6)
Els torrencs esperen traslladar la seva millora al campionat de lliga per aconseguir la primera victòria i sortir del fanalet vermell
El derbi del Baix Gaià entre el CFS Roda de Berà i el CFS Torredembarra, corresponent a la primera ronda de la Copa Tarragona, s’ha saldat amb una victòria a favor del conjunt torrenc per 1 gol a 6. Un triomf important, doncs, tenint en compte el mal inici que ha protagonitzat en la competició domèstica.

L’equip de Daniel Carrasco ha sentenciat el partit en la primera part amb els gols d’Alejandro Mayral, David Inaga i Cristian Velardiez. Aquest últim ha anotat el 0 a 4 en el 33’, i tot seguit han arribat les dianes de Mayral i Eduardo José Montserrat. El rodenc Eric Ciruelo ha marcat el gol de l’honor en el 37’, un gol que ha clos el marcador.

L’entrenador, Daniel Carrasco, ha destacat que l’equip ha controlat el partit en tot moment, imposant la seva experiència davant un equip de categoria inferior.

Els torrencs esperen traslladar la seva millora al campionat de lliga per aconseguir la primera victòria del curs i abandonar el fanalet vermell. L’Inter Pallaresos, 12è classificat amb 2 punts, serà el seu rival aquest dissabte, a les 20.55 h, al Municipal de la Pineda.

Per la seva part, el Roda de Berà buscarà un triomf que li permeti consolidar-se a la part alta de la taula davant el Playas Salou, 10è classificat amb 3 punts. El duel es disputarà aquest diumenge a les 12.00 h, al Pavelló Municipal de Roda de Berà.
Daniel Carrasco, entrenador del Torredembarra
Daniel Carrasco, entrenador del Torredembarra
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla