12 de novembre del 2019
Samara Pozo ajusticia l’Altafulla Femení a San Salvador (6-5)
Les groc-i-negre igualen un 5 a 2 en contra en la segona part, però un penal enterra les seves opcions en els últims minuts
Les abelles del CE Altafulla s’han quedat molt a prop de culminar èpica remuntada en el duel contra el San Salvador, corresponent a la cinquena jornada de la categoria Femení 7 TGN. Malauradament, l’actuació de Samara Pozo i un penal assenyalat en els últims minuts els ha condemnat a la tercera derrota de la temporada.

Les altafullenques visitaven a un rival que havia perdut els tres partits que havia jugat, i que tenia moltes ganes de celebrar la primera victòria. Fruit d’això, han sortit més relaxades del que exigeix la competició i el rival ho ha aprofitat per sorprendre-les amb el seu joc directe, explotat per la qualitat de Pozo, i situar-se amb un 2 a 0 abans del primer quart d’hora.

Pozo ha aprofitat una errada en la sortida de pilota per fer el tercer en el 23’. L’Altafulla, però, ha reaccionat per escurçar la diferència abans del descans amb els gols de Laia Gutiérrez i Aida Guerra.

La segona part ha començat amb una gran ocasió de Nuria Isla, que ha estat molt a prop de restaurar les taules. En l’altra àrea, Samara Pozo no ha estat tan generosa i ha sumat dos gols més al seu compte particular que han fet pujar el 5 a 2 en el marcador.

Lluny de rendir-se, les abelles han cregut més que mai en la remuntada i han estat capaces d’empatar amb les dianes de Nuria Isla, Elsa Gutiérrez i Judith Mata. Les groc-i-negre afrontaven el tram final en una inèrcia positiva que feia pensar que acabarien remuntant el partit, però un penal molt discutible sobre Pozo ha enterrat les seves opcions.

L’Altafulla acaba la jornada 10è amb 3 punts, una situació que espera millor en el partit d’aquest dissabte contra l’Espluga de Francolí a partir de les 18.45 h.