Esports
Foto: CFS El Catllar Atlètic
13 de novembre del 2019
El Catllar Femení deixa escapar la victòria davant el Roquetes (3-3)
Els gols d’Ester Gamarra, Inés Luna i Blanca Luna Polo són insuficients per evitar la reacció del rival en els últims minuts
Tot i que en l’esport, i en la vida en general, no podem viure del ‘i si...’, el cert és que el CFS El Catllar Atlètic de la Primera Divisió Femenina se seguirà lamentant per haver deixat escapar un triomf que tenia a la mà davant el CFS Roquetes i que l’hagués ratificat com un dels millors equips de la categoria.

Ester Gamarra ha estrenat el marcador del Pavelló d’Altafulla amb l’1 a 0 en el minut 10. Les visitants han igualat tot just començar la segona part, però Inés Luna i Blanca Luna Pozo han situat el Catllar molt a prop de la victòria establint el 3 a 1. Malauradament, les visitants han reaccionat marcant dos gols en els últims minuts.

Lluis Jové, tècnic del Catllar, ha reconegut que és “un punt dolorós”, tot i que l’equip segueix sense perdre.

L’equip de Lluis Jové se situa tercer –amb 9 punts, de forma provisional després que el Pla d’Urgell, segon, i el Vandellós, quart, hagin ajornat el seu compromís. La visita del pròxim dissabte (19.00 h) a la pista del 10è classificat, l’Alforja, és una bona oportunitat per retrobar-se amb la victòria i mantenir-se entre els millors.
Lluis Jové, entrenador del Catllar Atlètic
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla