Esports
Foto: Lizards de Torredembarra
14 de novembre del 2019
Els Lizards debuten amb dues victòries a la Lliga Catalana de Flag Football
Els llangardaixos grocs se situen segons en el Grup Blau i ja s’entrenen de cara a la segona jornada que tindrà lloc el diumenge 24 de novembre
Els Lizards de Torredembarra han escrit una de les pàgines més importants de la seva història amb la seva estrena oficial a la Lliga Catalana de Flag Football. A més, ho han fet de la millor manera possible, amb dues victòries contra els Mamuts Garrosa i els Dracs de Badalona.

Lluis Pérez, president dels Lizards, ha reconegut que ha estat “el debut somiat, i que tot ha sortit millor del que esperaven”. Més enllà dels resultats, ha destacat el gran rendiment de l’equip, sobretot en aquelles accions inesperades i que vénen condicionades pel rival.

Pérez també ha assegurat que el planter tenia el dubte de si tota la feina que havia fet fins ara li valdria en la competició oficial. En aquest sentit, ha reconegut que els jugadors han assimilat els conceptes que s’havien treballat en els entrenaments i que gràcies a això, no han hagut de patir pel resultat en cap partit.

Els llangardaixos grocs s’han imposat als Mamuts de Sant Vicens dels Horts amb un marcador de 26 a 13 en el primer dels dos compromisos que han disputat a les Pistes d’Atletisme de Granollers. En el segon davant el conjunt badaloní, el resultat ha estat més contundent amb un 18 a 37.

Les dues victòries els permeten iniciar la Lliga Catalana de Flag Football amb una segona posició molt meritòria en el Grup Blau, només per darrere dels Ironmans. El menor nombre de punts encaixats fa que els de Vinarós siguin els líders.

Els Lizards ja s’entrenen de cara a la segona jornada de la competició domèstica, que tindrà lloc a Riudoms i Montigalà el diumenge 24 de novembre. Els torrencs jugaran al municipi tarragoní contra els amfitrions, els Rebels, i els Reus Imperials. Els dos equips del Baix Camp ocupen les dues últimes posicions del Grup Blau.
Lluis Pérez, president dels Lizards
Lluis Pérez, president dels Lizards
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla