15 de novembre del 2019
L’Altafulla guanya a la Bisbalenca i assalta la segona posició (4-1)
Marc Calvo, Pol Inglès amb una dobleta, i Achraf Maadi segellen un triomf cabdal abans de rebre el Calafell aquest dissabte a les 16.30 h
El CE Altafulla ha golejat a la Joventut Bisbalenca en el partit corresponent a la 7a jornada del Grup 3 de Tercera Catalana, que s’ha disputat aquest dijous al vespre a l’Estadi Municipal Joan Pijuan. El resultat de 4 a 1 li ha servit per retrobar-se amb el triomf a casa després de quatre jornades, i per situar-se segon abans de la visita del CF Calafell.

Els primers 20 minuts han servit per veure la proposta d’ambdós equips. L’Altafulla ha estat fidel a la seva idea de madurar la jugada fins a trobar l’espai o la superioritat per les bandes, mentre que la Bisbalenca ha presentat al públic local el seu joc de transicions ràpides i verticals per mitjà dels extrems.

Els primers a colpejar han estat els groc-i-negre amb un remat de cap de Marc Calvo a la sortida d’un córner en el 21’. Set minuts després, però, Óscar Machuca ha fet l’empat amb un xut des de mitja distància, que ha sorprès Marc Pina i que ha situat l’1 a 1 amb el qual s’ha arribat al descans.

En l’inici del segon temps, Pol Inglès només ha necessitat sis minuts per fer el 2 a 1 després de culminar una gran jugada col·lectiva amb la participació d’Achraf Maadi i Jairo Alexander, qui li ha fet la passada perquè empenyés la pilota al fons de la xarxa.

Àlex Cañas i Carlos Cuerda han estat el primer i el segon canvi de Raúl Tudela i Jordi Araus. El primer ha estat protagonista del tercer gol, assistint des de la banda esquerra a un Achraf Maadi que ha rematat a plaer davant Manolo Berges. Els jugadors bisbalencs han protestat l’acció per un possible fora de joc, però l’àrbitre ha donat validesa a la jugada.

I ja en el temps afegit, Pol Inglès ha fet el segon a la sortida d’un córner que Àlex Cañas ha servit en curt perquè Genís centrés la pilota al punt de penal, on el ‘10’ groc-i-negre no ha perdonat.
Jorge Carmona, jugador de l’Altafulla, ha reconegut que és una victòria “bastant important perquè ens situa segons a la taula” tot i que l’equip toca de peus a terra. També ha destacat l’esforç de l’equip per sumar els 3 punts, i ja pensa en el partit contra el Calafell. Pel que fa a l’aspecte individual, s’ha mostrat molt content pels minuts que li està donant el cos tècnic.

Els tigres, doncs, rebran aquest dissabte, a les 16.30 h a un Calafell que és 6è amb 18 punts després de patir la segona derrota de la temporada a mans del Sant Jaume (0-1). Per tant, arriben al Joan Pijuan amb la necessitat de puntuar per no quedar-se a 6 punts de la segona plaça.
En la seva ruta de serveis cal destacar diversos resultats com els empats al camp del Morell (0-0), el Vendrell (1-1), i el Valls (2-2), i el triomf en el derbi davant el Segur (1-3).