Esports
Foto: CE Altafulla
15 de novembre del 2019
Les abelles de l’Altafulla reben l’Espluga de Francolí al Joan Pijuan
Les groc-i-negre estan obligades a corregir els errors del partit anterior si volen puntuar davant un equip que suma 9 punts de 12
La tarda d’aquest dissabte 16 de novembre serà llarga a l’Estadi Municipal Joan Pijuan. Després que el primer equip masculí hagi finalitzat el seu compromís davant el CF Calafell, serà el torn del Sènior Femení, que rebrà a la UE Espluga de Francolí a partir de les 18.45 h en el duel de la 6a jornada de la categoria Femení 7 TGN.

Les abelles tenen moltes ganes de refer-se de la dolorosa derrota a San Salvador (6-5), on van merèixer un resultat millor després de ser capaces d’igualar un 5 a 2 en contra. Amb tot, hauran de treballar per no cometre els mateixos errors que van permetre a la tarragonina Samara Pozo marcar sis gols.

I és que l’Espluga, que suma tres victòries i una derrota, té un arsenal ofensiu més ampli que el San Salvador. No en va, Joana Anglès i Judith Guerrero són les màximes golejadores amb 5 gols, mentre que Susan Jiménez les segueix amb 4. És cert que les de la Conca de Barberà ha guanyat a tres equips de la zona baixa, tot i que entre ells està el San Salvador.

L’Altafulla és conscient que els partits com el d’aquest dissabte són els que pot competir amb garanties i són els que acabaran marcant la diferència, o no, amb la temporada passada.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla