27 de novembre del 2019
El Torredembarra assalta la pista del Tortosa i surt del descens (3-5)
Adrián Frutos i Jose San Isidoro, amb dos gols, remunten el 3 a 2 que reflectia el marcador en el temps de descans
El CFS Torredembarra segueix la seva escalada a la classificació del Grup 3 de Divisió d’Honor després d’assaltar la pista del CFS Tortosa, no sense patiment. Els torrencs van trobar-se a un rival molt motivat per abandonar la cua de la classificació i van haver de remuntar el 3 a 2 que reflectia el marcador en el temps de descans.

Daniel Carrasco, entrenador de la Torre, ha explicat en declaracions a aquesta casa la clau de la remuntada.

Tot plegat després que Juan Fernando San Isidoro obrís la llauna amb el 0 a 1 en el minut 2. Els locals van igualar en el 7’, mentre que José Arias va fer l’1 a 2 en el 13. Tot seguit arribaria la resposta dels del Baix Ebre, i per partida doble. Dídac Altés i Dídac Chavarria capgirarien el marcador entre el 14’ i el 16’.

Ja en el segon temps, Adrián Frutos va restaurar l’empat quan faltaven deu minuts pel final, temps suficient perquè San Isidoro marquès els dos gols que decantarien la balança a favor del conjunt blanc-i-blau.

Els torrencs surten del descens i se situen 9ns amb 9 punts, a sis de la segona plaça i a set de la primera, que donen dret a pujar de categoria. El seu pròxim rival és l’Amposta FS, que és 8è amb 10 punts gràcies al triomf contra el Valls, un triomf que va posar punt final a quatre jornades sense guanyar. Els dos equips es retrobaran després de l’aventura a Tercera Divisió Nacional.

El partit tindrà lloc aquest dissabte, a les 17.30 h, al Pavelló Municipal Sant Jordi.