03 de desembre del 2019
El Cadet de l’Altafulla i el del Roda firmen taules en un partit vibrant (1-1)
El Juvenil i l’Infantil compleixen els pronòstics i golegen el Cunit i el Creixell, respectivament
El cap de setmana del CE Altafulla ha estat força positiu per als equips de les categories de Futbol 11. El Cadet dirigit per Arnau Diaz i Jordi López rebia l’Atlètic Roda de Barà en un duel directe per apropar-se al podi de la classificació, i s’ha hagut de conformar amb un empat que el situa 6è amb 13 punts.

L’altafullenc Àngel Segura ha inaugurat el marcador en el minut 5. Els groc-i-negre han estat superiors en el primer temps, però en l’inici del segon, els rodencs els han superat i han aconseguit l’empat gràcies a Álex García. No obstant això, els locals han creat més perill en els últims minuts, i han perdonat una ocasió claríssima en l’última jugada. Hugo Fanjul fa una valoració del partit.

Per la seva part, el Juvenil es consolida a la 5a posició amb 18 punts al golejar el Cunit per 1 a 7. Francesc Muñoz i Rida El Meziani han obert el camí del triomf amb el primer i el segon gol entre el minut 10 i el minut 15. Ja en la segona part, Meziani ha tornat a veure porteria mentre que Noureddine Bouziani i Àngel Segura han anotat una dobleta cadascun.

Quant a l’Infantil, també ha complert els pronòstics golejant el Creixell per 0 a 9. Gael González, en dues ocasions, Dídac Robles, Marc Camacho, Adrià Mestre i Iván Martín han anotat sis gols en el primer temps que han encarrilat el duel. González i Camacho han tornat a marcar en el segon, juntament amb Joel Escuredo.

Els de Dani García es mantenen en la 4a posició amb 16 punts, a cinc del podi de la classificació que marca el Roda de Barà.