Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
03 de desembre del 2019
Els Atletes d’Altafulla compleixen a la Cursa Trail Tarragona i segueixen apropant-se al títol
Marc Llebaria i Nuria Pagès assoleixen els millors resultats en la general i acaben com a 1r Sènior i 4a Veterana
Els Atletes d’Altafulla han fet un pas més cap al títol de la classificació per equips de la Lliga Trail TGN Nord després de quallar una bona participació en la Cursa Trail de Tarragona, que ha tingut lloc aquest dissabte al matí.

L’entitat ha aportat sis corredors a una cursa que ha comptat amb un total de 126, i Marc Llebaria ha tornat a ser el que ha firmat el millor resultat fent 4t de la general i primer de la categoria Sènior amb un temps d’1 hora, 6 minuts i 9 segons. La fèmina millor classificada ha estat Nuria Pagès, que ha fet 64a i 3a Veterana en 1 hora, 33 minuts i 51 segons.

Pel que fa a la resta de corredors, Teo Rubiano ha fet 44è i 8è Màster en 01:28:59; Jordi Vidal, 102è en 01:51:08; Tonyi López, 122a en 02:06:47; i Jesús Archidona, 125è en 02:20:34.

A expenses de sumar els resultats a la classificació general, els Atletes d’Altafulla haurien augmentat el seu avantatge respecte als Atletes del Baix Gaià, que són segons. Per tant, podrien certificar el seu triplet en la Lliga Trail TGN Nord en la penúltima cursa que acollirà la Riera de Gaià el pròxim diumenge 15 de desembre.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla