03 de desembre del 2019
El Torredembarra BC guanya al CB Montblanc i es col·loca líder provisional (85-75)
Manuel Torres realitza una actuació estel·lar amb 39 punts, 15 dels quals han estat des de la línia de 6,75
El Torredembarra BC es desfà d’un rocós CB Montblanc jugant com a local. La formidable actuació de Manuel Torres amb 39 punts, que li ha servit per establir la seva millor marca anotadora de la temporada, ha estat decisiva per establir el 85 a 75 final.

El partit s’ha complicat pels torrencs quan al final del primer quart perdien 10 a 22. Els del Baix Gaià han aconseguit retallar distàncies al segon quart per arribar a la represa amb un 30 a 37 desfavorable. El guió ha canvait dràsticament al tercer quart, on el Torredembarra ha anotat 8 punts més que el Montblanc per arribar al darrer quart amb l’avantatge d’1 punt. Tot i el marcador final, l’últim quart ha estat similar al primer, arribant al darrer minut tres punts per sota. Un últim minut d’infart on Pablo Moretti, Manuel Torres i David Martí han marcat la diferencia per assegurar la victòria.

Manuel Torres ha estat el director d’orquestra durant tot el partit i ha establert una de les marques anotadores més altes de la categoria, mentre que Pablo Moretti amb 10 punts també ha estat l’altre jugador destacat.

Amb aquesta victòria, els baixgaiaiencs se situen primers a la classificació amb un punt d’avantatge sobre el Teresianes, que jugarà el duel directe davant la Selva del Camp el pròxim 20 de desembre.

En la pròxima jornada, els torrencs tindran un partit exigent a la pista del Reus Ploms Salle, 5è classificat amb 16 punts. El partit es jugarà el diumenge 15 de desembre a les 10.30 h i serà el penúltim del 2019.
Diada de Sant Jordi: fira i activitats