04 de desembre del 2019
La Pobla suma un punt quan ho tenia tot perdut davant el Vila-seca (4-4)
El Vila-rodona B remunta al Roda de Berà amb dos gols en l’últim minut
El CFS La Pobla de Montornès ha tallat la mala ratxa de les dues últimes jornades sumant un punt davant el Vila-seca en un partit que tenia pràcticament perdut a la segona part. Els poblencs han hagut d’igualar un 1 a 4 tot i haver-se posat per davant amb el gol de Daniel Sánchez en el minut 2.

Els visitants han capgirat ràpidament el marcador i s’ha posat amb tres gols d’avantatge El gol d’Antonio Jesús González abans del descans ha donat esperança al conjunt d’Arturo Tamurejo, que finalment ha igualat el marcador amb el segon gol de González en el 30’ i la diana de Roger Pujol en el 38’. El tècnic analitza l’actuació dels seus jugadors.

Per la seva part, el CFS Roda de Berà ha deixat escapar la victòria contra el Vila-rodona B en l’últim minut. Els rodencs guanyaven per 6 a 5, i han encaixat dos gols seguits que han fet volar els tres punts a l’Alt Camp. Prèviament, han estat ells els que han contestat als quatre avantatges del Vila-rodona amb dols gols d’Eric Vaquero, un de Gerard Marquina i un de Sergio Cidoncha.

Els del Baix Gaià han arribat a posar-se per davant dues vegades gràcies a Òscar Mota, però no han pogut mantenir la situació fins al final del partit.

El Roda és 10è amb 6 punts, mentre que la Pobla de Montornès és 9a amb 8. El filial del Catllar Atlètic, que ha ajornat la seva visita a Pobla de Mafumet, tanca la classificació amb un únic punt en el seu caseller.