09 de desembre del 2019
El Creixell mostra la seva cara més competitiva i salva un punt a Montblanc (2-2)
Cristian González i Mohamed Boulayha igualen en la segona part els dos gols del conjunt local
L’estrena d’Oriol Bosch a la banqueta de la UE Creixell s’ha saldat amb una derrota i un empat en els dos compromisos que ha hagut d’afrontar en un marge de tres dies. Els creixellencs s’han refet de la golejada encaixada al camp del CF Reddis B (6-2) i han sumat un punt en el compromís contra el filial del CF Montblanc, que ha tingut lloc aquest diumenge a la capital de la Conca de Barberà.

L’equip del Baix Gaià ha mostrat la seva cara més competitiva per igualar un partit que tenia perdut a la mitja hora de joc. Els locals s’han posat per davant amb el gol de Francesc Fabregat en el minut 6’, mentre que Edgar Marrone ha fet el 2 a 0 en el 28’.

El Creixell ha entrat de nou en la disputa pels punts gràcies a una pena màxima transformada per Cristian González en el 54’. I més tard, en el 74’, Mohamed Boulayha ha restaurat les taules anotant l’últim gol del partit. El tècnic Oriol Bosch ha assegurat que s’ha vist un equip “diferent i lluitador”.

Els creixellencs segueixen 16ns amb 8 punts, els mateixos que té el Base l’Hospitalet de l’Infant en la 15a plaça. El següent rival que tenen per sobre és l’Almoster amb 11 unitats, una distància que intentaran reduir en el duel del pròxim diumenge davant el filial de l’Alcover, que es disputarà al Municipal de Creixell a partir de les 19.00 h.