Esports
Foto: Google
20 de desembre del 2019
El Catllar intentarà donar la campanada al camp de l’Ascó
Els catllarencs arriben a la cita en el millor moment de la temporada amb un Jordi Prades estel·lar
El CE El Catllar juga aquest dissabte, a les 16.00 h, el darrer partit de l’any. Després de la victòria transcendental a casa contra l’Alcarràs, els del Baix Gaià tenen l’oportunitat de donar la campanada i acabar l’any més a prop de la salvació. Ara mateix són 16ns amb 11 punts, dos per sota del Vista Alegre i el Can Vidalet, que s’enfronten aquesta jornada. Pel que fa a l’Ascó, és 4t amb 26 punts i aspira al màxim.

L’estat de forma amb el qual arriben els catllarencs és molt positiu. Han sumat sis dels últims nou punts en joc, una fita que els reenganxa a la lluita per la salvació. El tècnic, Àlex González, ha reconegut que seria molt important guanyar “per apropar-se a la salvació i marxar a l’aturada amb bones sensacions”.

González veu molt sencer al seu equip i amb disposició de plantar cara a tots els rivals, sobretot als de la zona baixa de la classificació, com ha demostrat en les últimes jornades. “És el camí”, ha sentenciat.

Pel que fa a l’Ascó, arriba en una dinàmica semblant a la dels del Baix Gaià. La diferència recau en la regularitat del conjunt tarragoní, que durant les deu primeres jornades ha estat un dels més competitius de la categoria. Un dels punts febles dels locals són les dificultats que pateixen per puntuar amb els equips de la zona baixa de la classificació. Com a local només ha guanyat tres dels set partits que ha disputat, una estadística que el Catllar pretén aprofitar.

En cas de guanyar, el Catllar passaria per davant del Can Vidalet o el Vistalegre, una motivació extra que aproparia als d’Àlex González a l’objectiu de la salvació en el tram final de la primera volta.
Àlex González, entrenador del Catllar
Àlex González, entrenador del Catllar
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla