Esports
Foto: JE Sant Jaume
20 de desembre del 2019
El Torredembarra i la Riera, a la cerca dels 3 punts al Baix Penedès
Els torrencs visiten a un Arboç que també necessita el triomf mentre que els rierencs han de jugar contra un Sant Jaume imparable
L’última jornada del 2019 porta a la UD Torredembarra i el CF La Riera a visitar la comarca veïna del Baix Penedès a la cerca d’una victòria que els serveixi per començar a revertir la seva situació i encarar amb bones sensacions el 2020.

Els torrencs visiten aquest dissabte, a les 18.30 h, al CF L’Arboç, amb l’objectiu d’assaborir el triomf després de tres jornades. La bona actuació davant l’Altafulla, malgrat la derrota, els ha de donar la confiança suficient per competir contra un rival que també comparteix la mateixa necessitat.

Els arbocencs vénen de caure contra el Racing Bonavista (1-2) i d’empatar davant el Morell (1-1) i no poden deixar escapar més punts perquè són 5ns amb 23 unitats. Marti Puig, jugador de la Torre, apel·la a la bona dinàmica que estan mostrant quan juguen a domicili per acabar l’any celebrant una victòria.

Quant a la Riera, el diumenge a les 12.00 h visita a la JE Sant Jaume, l’equip més en forma del campionat, juntament amb l’Altafulla. Els dels Domenys encadenen sis victòries i un empat, un empat contra la Torre que va precedir a la gran victòria contra el Vendrell (1-3) el passat cap de setmana.

Els del Baix Gaià, però, afronten la cita amb molta confiança després d’oferir una bona imatge contra l’Atlètic Valls, davant el qual van sumar un punt que no els va servir per abandonar la cua de la classificació però sí per demostrar-se a ells mateixos que poden competir contra els millors.
Martí Puig, jugador del Torredembarra
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla