Esports
Foto: José Miguel Esparcia
03 de gener del 2020
Alberto Benito, investigat en l’Operació ‘Oikos’
Segons publica el Diari de Tarragona, a l’altafullenc se li imputen els càrrecs de blanqueig de capital i de corrupció entre particulars mentre militava amb el Reus Deportiu
L’Operació ‘Oikos’, que investiga la presumpta compra-venda de partits de futbol a Primera, Segona i Tercera Divisió espanyoles, podria esquitxar l’altafullenc Alberto Benito. El Diari de Tarragona ha pogut accedir al sumari del cas, que presenta el jugador de l’Albacete Balompié com un dels investigats com a exjugador del Reus Deportiu per la presumpta prima de 250.000 euros que el Huesca hauria entregat als jugadors del club de la capital del Baix Camp per la victòria davant del Valladolid en la penúltima jornada de la temporada 2016-2017. Els roig-i-negres van guanyar l’enfrontament per 2 a 0 i es van endur els tres punts. La derrota del Valladolid assegurava l’entrada dels aragonesos a playoff.

Segons publica el Diari, Benito no és l’únic acusat. També s’estan investigant Artiz López-Garai, Pichu Atienza, Ramón Folch, Édgar Badia, Jordi Codina, i Melli. A tots ells, se’ls imputen els càrrecs de blanqueig de capital i corrupció entre particulars.

Alberto Benito va ser citat a declarar el passat 2 de gener, i va quedar en llibertat a l’espera de comparèixer de nou davant l’autoritat judicial.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla