Esports
Foto: Bàsquet Baix Gaià
09 de gener del 2020
El Junior A masculí del BBG afronta un duel propici contra el Sant Pere i Sant Pau
El Junior femení buscarà la cinquena victòria del curs davant l’equip del barri del nord de Tarragona
El Bàsquet Baix Gaià es prepara per al primer cap de setmana de competició de 2020. Mentre que els equips de la base inauguren la segona fase, o fase final, de la temporada, els Juniors i els Sèniors segueixen endavant amb el seu calendari. El Junior A rep el CB Sant Pere i Sant Pau aquest dissabte, a les 12.30 h, en un duel propici per sumar la novena victòria del curs i seguir a la part alta de la classificació. El seu rival és el fanalet vermell del grup, i encara no coneix la victòria.

Els seus companys del Junior B tenen un partit força més exigent contra el segon classificat, la Salle Ploms Reus Blanc, el diumenge a les 17.45 h. Els baixgaianencs són vuitens amb 14 punts, cinc menys que el seu contrincant. Un triomf els permetria apropar-se a la zona noble, tenint en compte que el grup està molt igualat.

Quant als representants femenins, el Junior buscarà la cinquena victòria del curs davant el CB Sant Pere i Sant Pau el dissabte, a les 13.00 h, al Pavelló d’Altafulla. Les locals ocupen la 4a plaça amb 14 punts, quatre més que els del barri del nord de Tarragona, que compten amb dos partits menys.

Quant al Sub25, no jugarà aquest cap de setmana perquè ha ajornat el seu compromís amb el CB La Selva per al divendres 24 de gener, a partir de les 19.30 h.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla