Esports
Foto: Atlètic Roda de Barà
10 de gener del 2020
Les Borges del Camp es retira de la competició i el partit davant el Roda de Barà queda suspès
Tots els equips que han sumat algun punt en els seus enfrontaments contra els del Baix Camp veuran com se’ls retiren
L’Atlètic Roda de Barà no jugarà aquest cap de setmana. El conjunt dirigit per Daniel Sereno s’havia d’enfrontar al CD Borges del Camp aquest dissabte a les 17.30 h, però finalment no ho farà perquè el conjunt del Baix Camp ha anunciat oficialment a la Federació Catalana de Futbol que es retira de la competició.

Per tant, el partit que havia d’acollir el Camp de Futbol Municipal de Roda de Barà queda suspès. El fet que la retirada de les Borges del Camp s’hagi produït abans d’acabar la primera volta farà que tots els equips que han sumat algun punt en els seus enfrontaments –la majoria han aconseguit els tres punts, vegin com se’ls retiren.

Així ho ha explicat l’entrenador del Roda de Barà, Daniel Sereno als micròfons de Baix Gaià Esports. El tècnic també ha dit que la suspensió del partit ha trastocat els plants de la presentació de tots els equips del club, que s’havia de celebrar aquest dissabte a la tarda. Tot i això, lamenta la retirada de les Borges del Camp.

Per tant, el Roda de Barà no tornarà a competir fins al pròxim dissabte 18 de gener, quan visitarà l’Atlètic Mora la Nova. El partit obrirà l’última jornada de la primera volta a partir de les 16.30 h.
Daniel Sereno, entrenador del Roda de Barà
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla