13 de gener del 2020
El Creixell cau golejat contra el filial del Salou (1-5)
Els del Baix Gaià ja pensen en el duel directe del pròxim diumenge davant el Constantí B
La UE Creixell haurà d’esperar una setmana més per aconseguir la tercera victòria de la temporada. La UD Salou B li ha negat l’oportunitat de fer-ho aquest diumenge a la tarda en el partit corresponent a la 15a jornada del Grup 24 de Quarta Catalana.

El filial del conjunt salouenc ha demostrat perquè és quart classificat, tot i que no ha pogut superar al porter local, Àlex Canet, fins al minut 34. José Maria Fernández ha estat l’autor del 0 a 1, i sis minuts després, Sergio Valverde ha fet el segon.

Bahr Masoud ha encarrilat el duel en el 59’, mentre que Christian Garrido i Abdoulmalik Yoyusef han fet pujar el quart i el cinquè gol al marcador entre el 70’ i el 77’. El Creixell ha tingut temps de marcar el gol de l’honor per mitjà d’Adnan El Bakkali en el 88’.

D’aquesta manera, els del Baix Gaià segueixen avant-penúltims amb 9 punts, i es queden a quatre de l’Almoster. El pròxim diumenge, a les 19.30 h, tindran una oportunitat d’or per tornar al bon camí en la seva visita al Constantí B, que és penúltim amb 6 punts.