15 de gener del 2020
El Mediterrani de Cambrils trenca la bona ratxa del Torredembarra, que s’allunya de les places d’ascens (8-3)
Els torrencs tenen quatre punts d’avantatge respecte a les places de descens abans de rebre l’Agramunt al Sant Jordi
S’ha acabat la màgia de tant utilitzar-la. Després de sis partits sense conèixer la derrota, el CFS Torredembarra s’ha quedat sense puntuar en la visita a la pista del CFS Mediterrani. L’equip de Cambrils s’ha imposat per 8 a 3 després de trencar la igualtat que reflectia el marcador en el minut 27 amb el 4 a 3 de Francisco Javier Cansado.

Prèviament, els torrencs s’havien refet dels primers cops infligits pels locals. Juan Fernando San Isidoro marcava el 2 a 1 en el minut 15, i en el 23’ feia el 3 a 3. José Arias havia anotat el segon en el 18’. Tot això va quedar en res en encaixar quatre gols en els últims deu minuts.
Daniel Carrasco, entrenador de la Torre, ha assegurat que el resultat no correspon amb el guió del partit i que té molt a veure amb els riscos que va córrer l’equip quan va passar a jugar amb cinc jugadors de camp.

El Torredembarra intentarà refer-se en el següent partit al Pavelló Sant Jordi, on rebrà el CFS Agramunt. Un triomf li permetria superar al conjunt lleidatà, que és 6è amb 18 punts. Carrasco reconeix que és un partit important per no distanciar-se de la part alta.

Els del Baix Gaià arribaran a la cita sent 9ns amb 16 punts, quatre més que la plaça de promoció de descens i la zona vermella de la taula. Per contra, la diferència respecte a la segona plaça augmenta fins als 7 punts.