Esports
Foto: Bàsquet Baix Gaià
17 de gener del 2020
L’Infantil A femení del BBG inicia la segona fase davant el Cunit-Calafell
El Pre-Infantil Artis Viatges masculí també s’estrena visitant la pista del TGN Bàsquet
Els representants femenins del Bàsquet Baix Gaià afronten un nou cap de setmana de competició en el qual l’Infantil A enceta la segona fase de la temporada rebent el Cunit-Calafell aquest dissabte, a les 09.15 h, al Pavelló d’Altafulla. Les seves companyes de l’Infantil B, que van debutar la setmana passada, reben al Claret a partir de les 11.00 h.

Per la seva part, el Pre-Infantil juga a la pista del CB Vila-seca (12.00 h) amb l’objectiu de mantenir el lideratge després d’estrenar-se amb una victòria. La resta d’equips femenins descansen, mentre que el Sub25 i la Selva han acordat ajornar el seu compromís per al divendres 24 de gener (19.30 h).

Pel que fa als equips masculins, la jornada comença aquest dissabte, a les 10.45 h, amb el duel entre el Cadet Auto Casasús i el Reus Deportiu. Més tard, a les 12.30 h, el Cadet Construccions i Reformes Jopi s’enfronta a la Salle TGN, mentre que el Pre-Infantil Artis Viatges visita al TGN Bàsquet a les 12.45 h.

En la sessió dominical, el Pre-Infantil La Piazzetta ha de matinar per jugar a la pista del CB Valls a partir de les 09.00 h. Mitja hora després, el Junior Torre Clima Slu rep al Reus Deportiu al Pavelló Sant Jordi, mentre que el Junior Pinturas Clarà visita al Claret a les 18.00 h a la cerca d’un triomf que el mantingui segon a la taula.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades