20 de gener del 2020
El femení derroca l’Astorga i suma la tercera victòria del curs (1-2)
Les groc-i-negre han hagut de patir en la recta final del partit després que Luz Triviño escurcés l’avantatge que havien aconseguit amb els gols de Nuria Isla i Aïda Guerra
Les abelles del CE Altafulla han tornat al bon camí al vèncer per 1 a 2 a la Unió Astorga en el duel corresponent a la 12a jornada de la categoria Femení 7 TGN, que s’ha disputat aquest dissabte al Municipal Districte 5è de Reus. Les groc-i-negre, que venien de caure golejades davant l’Atlètic Valls en la pitjor actuació de les últimes setmanes, s’han aixecat davant que és 9è amb 13 punts, i que abans d’iniciar la jornada el superava per sis unitats.

Marc Pérez, entrenador de l’Altafulla, ha reconegut que l’equip no ha fet un partit brillant, però sí que ha sabut competir quan les coses s’han posat difícils i semblava que podrien perdre l’avantatge aconseguir en la primera part.

I és que les groc-i-negre han patit més del que tenien previst al temps de descans, al qual han arribat amb un avantatge de 0 a 2 gràcies als gols de Nuria Isla, amb un remat des de dins de l’àrea, i d’Aïda Guerra, que ha sorprès la portera local, Natalia Hidalgo en un llançament de falta executat molt a prop del mig del camp.

En el segon temps, però, les locals han pujat el llistó a la cerca d’un gol que les situés novament en la lluita pels punts, i aquest ha arribat per mitjà de Luz Triviño en el 64’. L’Altafulla ha hagut de gestionar el quart d’hora que restava per arribar al final, i tot i que ha pogut assegurar els tres punts en diverses ocasions, també els ha pogut perdre.

L’Altafulla segueix 11è, però arriba als 10 punts, augmentant la distància amb l’Alcover i el Falset fins a les sis unitats. L’equip de la capital del Priorat visitarà el Joan Pijuan el pròxim dissabte, a les 18.45 h.