20 de gener del 2020
El Roda assalta el feu del Mora la Nova amb un gol de Sergio Galera en el 95’ (2-3)
L’equip de Dani Sereno per fi obté la recompensa que venia mereixent en els últims partits i afronta la segona volta amb optimisme
L’Atlètic Roda de Barà ha estrenat el 2020 per la porta gran assaltant el camp de l’Atlètic Mora la Nova amb un gol de Sergio Galera en el minut 95’, desfent la igualada que ha establert el conjunt local després de neutralitzar l’avantatge de dos gols dels del Baix Gaià.

Marc Castro, jugador del Roda, ha destacat la mentalitat guanyadora amb la qual han afrontat el partit, i el bon partit que han realitzat ambdós conjunts. Tanmateix, ha lamentat els “cinc minuts de desconnexió” i que han possibilitat l’empat.

Els rodencs han mantingut el bon nivell mostrat en els últims compromisos, i aquesta vegada sí que han obtingut t la recompensa que mereixien. Marc Castro ha obert la llauna en el 35’, mentre que Àlex Hurtado ha fet el 0 a 2 en el 67’.

Tot i aquest marcador, el Mora la Nova no ha renunciat a sumar un bon resultat, i menys amb el suport de la seva gent. Agustí Fornós, màxim golejador de l’equip i del Grup 6 de Segona Catalana, ha estat l’artífex de l’empat amb una dobleta entre el 76’ i el 81’.

La inèrcia dels locals semblava que podria derrocar a un Roda de Barà que lluny de lamentar-se per perdre un avantatge de dos gols, ha seguit lluitant per emportar-se una victòria molt valuosa que finalment ha aconseguit amb la diana de Galera.

El triomf li permet mantenir la 12a posició amb 19 punts, cinc més que la Pobla de Mafumet, l’últim equip que baixaria a Tercera Catalana. Els rodencs se situen a dos punts del Camarles i a tres del Perelló, al qual que visitaran el pròxim diumenge (16.00 h) en el primer partit de la segona volta.