20 de gener del 2020
El Creixell goleja al Constantí B i celebra el tercer triomf de la temporada (2-5)
Els creixellencs solucionen el partit per la via ràpida amb la quota golejadora del nouvingut Joel Muñoz i el recuperat Jordi Margalef
Set jornades després, la UE Creixell s’ha retrobat amb la victòria en un partit on guanyar era imperatiu davant el penúltim classificat, el CE Constantí B. Tot i només superar als locals per tres punts, els del Baix Gaià han demostrat que estan un esgraó per sobre i que estan preparats per reconduir el rumb en la segona volta de la competició.

L’equip d’Oriol Bosch ha solucionat el partit per la via ràpida, perquè ha arribat al descans amb un marcador de 0 a 3 gràcies a la quota golejadora que han aportat, Joel Muñoz, nou fitxatge, i Jordi Margalef, que ha tornat d’una lesió. El primer ha obert la llauna en el minut 13, i el segon ha anotat una dobleta entre el 16’ i el 19’.

El constantinenc, Sergio Guerrero ha contribuït a la causa marcant-se en pròpia porteria el 0 a 4 en el primer minut de la segona part. Quinze minuts després, però, ho ha compensat marcant el primer dels locals, tot i que Cristian González ha contestat ràpidament amb l’1 a 5. Laureano Hernández ha maquillat el marcador en el 83’.

Oriol Bosch, tècnic del Creixell, ha reconegut que el seu equip ha estat superior al rival i ha destacat la participació activa de Joel Muñoz. Tanmateix, ha assegurat que el següent objectiu és vèncer al Tarraco i neutralitzar als equips que té per davant com l’Almoster i l’Espluga de Francolí, del qual el separen un i dos punts, respectivament.

El triomf manté al Creixell 16è amb 12 punts abans de cloure la primera volta amb la visita del Tarraco.