21 de gener del 2020
El Juvenil de l’Altafulla es deixa dos punts davant els Pallaresos (1-1)
El Cadet guanya al Marc Bartra i assalta la tercera posició mentre que l’Infantil remunta a l’Arboç per seguir setè
El futbol són dinàmiques, i el Juvenil de CE Altafulla travessa per una d’elles, una un tant complicada i en la qual s’ha tornat a deixar dos punts en el duel contra el Base Pallaresos, que s’ha disputat aquest dissabte al Joan Pijuan. Els groc-i-negre no han pogut passar de l’empat contra un rival de la zona baixa, i que s’ha posat per davant amb un gol en pròpia porteria de Francesc Muñoz en el 22’.

Abans d’arribar al descans, Noureddine El Bouziani ha restaurat les taules amb l’1 a 1 definitiu. L’equip de Mohamed Amhadar i Toni Rodríguez encadena el cinquè partit sense guanyar i es manté 6è amb 21 punts, mentre que els cinc equips que té per davant sí que han assolit el triomf.

El tècnic, Mohamed Amhadar, ha destacat la manca d’encert de cara al gol que ha mostrat l’equip, sobretot en la segona part. Un problema al qual hauran de posar solució per revertir la dinàmica de resultats dels últims temps.

Millor els hi ha anat les coses al Cadet i a l’Infantil. El primer ha derrocat el CFB Marc Bartra per 1 a 3 amb els gols de Pau Tapia, Raúl Barea i Ayoub El Allaoui , un marcador que li serveix per assaltar la 3a plaça amb 22 punts i situar-se a cinc del segon, el Constantí, i a nou del primer, el Base l’Arboç. Ambdós compten amb un partit més.

Quant a l’Infantil, ha complert els pronòstics contra el Base l’Arboç, avant-penúltim classificat. Això sí, l’equip de Dani García ha hagut de capgirar el gol inicial dels locals en el minut 11. Gael González i Kenai Pieris ha remuntat abans del descans, mentre que Marc Camacho i el mateix González han assegurat el triomf en la segona part.

L’Altafulla conserva la 7a posició amb 20 punts i segueix per davant del Torredembarra B i la Riera B. Per davant té al Ramon Sicart amb 22 punts.