22 de gener del 2020
El Catllar Atlètic perd a la pista del Flix i cau a les places de descens (8-7)
Un gol d’Andreu Carranza en l’últim minut enterra als del Baix Gaià i deixa sense efecte l’exhibició golejadora de David Triviño
Quan tot feia indicar que el Catllar Atlètic podria mirar amunt i no a les places de descens, els últims resultats l’han conduït precisament a la zona vermella de la classificació del Grup 6 de Primera Divisió. L’últim ha estat el que ha collit a la pista del FS Flix, on ha caigut per 8 a 7.

Els catllarencs han estat capaços d’igualar un 3 a 0 amb dos gols de David Triviño i un de Daniel Serrano. Els locals, però, han anat sempre per davant en el marcador, mentre que els del Baix Gaià han anat responent per mitjà d’Eric Tomàs fent el 4 a 4 i el 6 a 5.

L’equip de Carlos Altés ha arribat als tres últims minuts amb un desavantatge de dos gols, que ha recuperat gràcies a la dobleta de Triviño. Malauradament, el local Andreu Carranza ha anotat l’últim gol del duel per deixar els 3 punts al municipi del nord de la Ribera d’Ebre.

El Catllar està obligat a aixecar-se immediatament, tot i que el següent compromís serà de màxima exigència contra un Hospitalet de l’Infant que ocupa la 4a posició amb 20 punts després de caure contra la JE Riba-Roja (2-3). El Pavelló d’Altafulla serà l’escenari del duel aquest dissabte a les 18.30 h.