22 de gener del 2020
El Roda de Berà goleja el Vila-seca mentre que la Pobla es queda a un pas de la gesta davant el Reus
El filial del Catllar Atlètic dona la sorpresa contra el Montblanc i estrena el seu caseller de victòries
La 12a jornada al Grup 12 de Segona Divisió ha estat una de les més interessants del cap de setmana pel que fa als interessos dels representants del Baix Gaià. El Roda de Berà, per exemple, ha golejat al Vila-seca per 5 a 0. Tot i que Eric Vaquero ha inaugurat el marcador en el minut 8, no ha estat fins als últims minuts quan els rodencs han segellat el triomf els gols de Sergio Cidoncha, Ian Aros, Óscar Mota i Rubén Olmo.

Nano Bueno, entrenador del Roda, ha destacat el partit tan complet que han fet els seus jugadors, incloent al porter, que ha salvat a l’equip en moments puntuals. Ara, l’objectiu és mantenir aquesta línia en les properes jornades.

Per la seva part, la Pobla de Montornès ha estat molt a prop de protagonitzar la gran sorpresa de la jornada després de caure a la pista del líder, el Reus, per 4 a 3. Els poblencs han arribat als últims deu minuts amb aquest marcador, però no els han aprofitat per, com a mínim, fer el gol de l’empat.

Prèviament, els del Baix Gaià s’havien refet dels dos gols encaixats en el primer i segon minut gràcies a Antonio Jesús, que en el minut 3 ha fet el 2 a 1. No obstant això, els de la capital del Baix Camp han tornat a triplicat el seu avantatge amb la dobleta d’Adrián Gómez. Marc Sanz (14’) i Maximiliano (30’) han fet el segon i el tercer de la Pobla, respectivament.

El tècnic, Arturo Tamurejo, ha lamentat les lesions que han patit dos dels seus jugadors, i alhora s’ha mostrat content perquè l’equip ha competit al màxim davant el líder.

I els que sí que han donat la campanada han estat els jugadors del Catllar B, que s’han imposat al Montblanc -5è classificat, assolint la primera victòria de la temporada. Marc Ferré, amb dos gols, i Víctor Escobar han fet que s’arribés als últims 8 minuts amb un marcador de 3 a 3. Marc Bosch ha fet el quart dels visitants en el 35’, però Gerard Jové i Pau Morales han capgirat la situació en un tram final apoteòsic.

Els catllarencs segueixen últims però amb 4 punts, a dos del penúltim. Per la seva part, el Roda de Berà ascendeix a la 8a plaça amb 13 punts i la Pobla segueix 10a amb 12.

En la següent jornada, el Catllar B obrirà foc el dissabte, a les 17.30 h, a la pista del Morell. Mentre que el Roda visitarà l’Hurcans la Selva B el diumenge a les 16.30 h, i la Pobla rebrà el Vendrell a partir de les 18.00 h.