27 de gener del 2020
L’Altafulla inicia la segona volta golejant al San Salvador (4-1)
Els groc-i-negre segueixen líders del grup gràcies als gols d’Àlex Cañas i Pol Inglès en la primera part, i als d’Achraf Maadi i Carles Palau en la segona
El CE Altafulla ha iniciat la segona volta de la competició amb una victòria davant la UD San Salvador per 4 gols a 1 en el partit que s’ha disputat aquest dissabte a l’Estadi Municipal Joan Pijuan, i continua líder del Grup 3 de Tercera Catalana.

Els groc-i-negre s’han imposat en un partit en el qual hi ha hagut dues parts molt diferents. La primera ha estat molt feixuga, amb els locals contagiant-se del ritme de joc tan lent que han proposat els visitants. Marc Calvo, a la sortida d’un córner, ha tingut la primera ocasió per inaugurar el marcador. Poc després, en el minut 16, Àlex Cañas ha fet l’1 a 0 amb un xut des de la frontal de l’àrea, dirigit al pal esquerre de Ricardo José Quintero.

L’alegria ha durat ben poc, perquè David Hormigo ha forçat una pena màxima molt protestada pels altafullencs i ha restaurat les taules en el 23’. Els visitants s’han animat després del gol, i han protagonitzat diverses ocasions per fer l’1 a 2. Finalment, però, ha estat Pol Inglès qui ha marcat el següent gol, rematant a plaer la pilota que li ha servit Marc Vidal des de la banda esquerra en el 44’.

Raúl Tudela i Jordi Araus han introduït dos canvis en el descans, donant entrada a Carles Palau i Carlos Cuerda per Jorge Carmona i el mateix Vidal. La xerrada del tècnic també ha tingut un efecte positiu en l’equip, perquè en el segon temps no ha concedit pràcticament cap ocasió.

La sentència de l’Altafulla ha arribat amb el gol d’Achraf Maadi en el 75’, després de picar la pilota per sobre del porter visitant. El creixellenc ha estat expulsat en el 87’ per doble amonestació, però el triomf no ha perillat en cap moment. De fet, Carles Palau ha completat la golejada amb un remat creuat des de dins de l’àrea en el 90’.

Més enllà del marcador, l’altra notícia positiva del partit ha estat el retorn del central Gerard Colomé, que ja ha deixat enrere els problemes físics que l’havien deixat fora dels terrenys de joc des de la sisena jornada.

La victòria manté a l’Altafulla líder amb 41 punts, dos més que el Llorenç, que no ha fallat davant el Torredembarra. L’Atlètic Valls és el tercer en discòrdia amb 37 punts, i el següent rival dels groc-i-negre, que visitaran l’Estadi del Vilar el pròxim dissabte, a les 18.15 h.
Diada de Sant Jordi: fira i activitats