27 de gener del 2020
El Creixell remunta a un Tàrraco amb deu jugadors (5-1)
Els d’Oriol Bosch sumen el segon triomf seguit i superen a l’Espluga de Francolí per escalar a la 15a posició
Per primera vegada aquesta temporada, la UE Creixell ha encadenat dues victòries seguides al golejar, amb remuntada inclosa, a un FC Tàrraco que ha jugat amb deu futbolistes des del minut 37’. Els creixellencs han aprofitat la superioritat numèrica per assegurar el triomf que confirma la millora mostrada amb l’arribada d’Oriol Bosch a la banqueta.

El tècnic ha titllat el partit de molt dur i que la concentració dels seus jugadors ha estat clau. El triomf suposa una “reivindicació davant l’afició”, ha sentenciat.

Els visitants s’han avançat amb la diana d’Eloi Monguio en el minut 5, una diana que ha sorprès al conjunt local. Tot i això, aquest s’ha refet i ha restaurat les taules amb el primer gol de la tarda de Cristian González en el 17’. El màxim golejador de l’equip ha tornat a veure porteria en l’inici del segon temps, anotant el seu vuitè gol del curs davant un rival que ja jugava amb un futbolista menys.

El 2 a 1 ha fet molt de mal als de Ponent, que han vist com desapareixia qualsevol opció de capgirar el marcador quan Mohamed Boulayha ha fet el 3 a 1 en el 56’. El Creixell ha completat la golejada amb dos gols de penal, un d’Aitor Carriqui en el 61’ i l’altre de Jairo Golderos en el 86’.

Els del Baix Gaià superen a l’Espluga de Francolí i escalen a la 15a posició amb 15 punts, els mateixos que el rival que té davant, el Base l’Hospitalet. A més, se situen a dos punts del Perafort i l’Almoster, als quals aspira a superar en les pròximes jornades.

El Creixell intentarà donar continuïtat a aquesta dinàmica en el primer partit de la segona volta, que el portarà al camp d’un CF Banyeres que és 9è i que ha superat al filial del Constantí en la matinal d’aquest diumenge.