28 de gener del 2020
L’Aleví A s’emporta el derbi davant la Torre en un gran partit per part d’ambdós equips
L’Aleví B completa una gran actuació davant el quart classificat, el Roda de Barà, tot i caure en els darrers minuts
Un dels millors partits del cap de setmana de l’Escola de Futbol del CE Altafulla ha estat el derbi del Baix Gaià que han protagonitzat l’Aleví A i la UD Torredembarra. Els altafullencs s’han imposat per 8 a 5 a un rival que ha lluitat fins al final per intentar emportar-se un bon resultat del Joan Pijuan.

Víctor Navarro ha tornat a ser el màxim anotador de l’equip amb quatre dianes. Els quatre gols restants se’ls han repartit Marcel Asencio, Marc González, Iker Roman i Ismael Jaghdal. Els jugadors de Francesc Julià i Pedro Navarro mantenen la 3a plaça amb 33 punts i segueixen a tres del segon classificat, la Pobla de Mafumet.

Per la seva part, l’Aleví B ha realitzat una gran actuació al camp del quart classificat, el Roda de Barà C. Els groc-i-negre han capgirat el gol inicial de Wael El Mansouri en pròpia porteria amb les dianes de Zayd El Mouden i Erik Mora. Els rodencs, però, han capgirat la situació en els últims minuts per fer-se amb el triomf i deixen als de Raúl i Josep López 13ns amb 9 punts.

En la categoria Benjamí, el Benjamí A ha golejat a l’EFB Calafell D per 8 a 2. Tot i que ha començat per sota en el marcador, ha capgirat la situació amb la tripleta de Sergi Riu, la dobleta d’Hugo Tudela i els gols de Reda Sekhsoukh, Valentí Pérez de Tudela i Roger Solà. El triomf el manté segon, a un punt del Roda.

Quant al Benjamí B, ha caigut 2 a 1 davant l’Escola de Valls en un bon partit dels jugadors dirigits per Javier López. Iván Duarte ha estat l’autor de l’1 a 1, però aquest ha quedat sense efecte amb el segon i últim gol dels locals. Els groc-i-negre segueixen 12ns amb 4 punts.

I quant als més petits de la casa, el Pre-benjamins, han guanyat al Sant Pau Apòstol per 0 a 8 i han celebrat el tercer triomf del curs que els condueix a la 12a plaça amb 9 punts. Leonardo Di Giovanni ha anotat una tripleta, Pau Valverde, i Víctor Luque una dobleta cadascun, i Arnau Domínguez ha contribuït a la causa amb un gol.