28 de gener del 2020
El Juvenil cau contra l’Escola de Valls i encadena cinc jornades sense guanyar (3-2)
El Cadet suma un punt molt valuós davant el Base l’Arboç, el líder del grup, i l’Infantil cau golejat davant el Marc Bartra
El Juvenil del CE Altafulla ha estat incapaç de trencar la mala dinàmica en la qual està immers des de fa cinc jornades, i s’ha emportat una derrota de la visita a l’Escola de Valls. Tot i trobar-se a deu punts dels altafullencs, els locals han demostrat la igualtat que hi ha en cada partit d’aquesta categoria.

L’equip de Mohamed Amhadar i Toni Rodríguez ha igualat un 2 a 0 en la segona part amb els gols de Noureddine El Bouziani i Rida El Meziani, aquest des del punt de penal. Quan semblava que la inèrcia dels últims minuts els podia conduir a la victòria, el vallenc Biel Cubells ha marcat el 3 a 2 en un contraatac. Amhadar ha reconegut que ha estat un partit molt dur davant un rival que s’ha centrat en evitar que el seu equip pogués desplegar el seu joc.

Els groc-i-negre acaben la jornada en la 7a posició amb 21 punts, onze menys que el tercer, el Creixell, i el segon, el Ramon Sicart.

Per la seva part, el Cadet ha sumat un punt molt valuós davant el líder del grup, el Base l’Arboç, al Joan Pijuan. Raúl Barea ha obert la llauna en el minut 2, fent l’1 a 0 que es mantindria pràcticament fins al final. Tot i que els del Baix Penedès han generat suficients ocasions per empatar, no ho han fet fins al 78’, quan Alejandro Martos ha transformat una pena màxima assenyalada pel col·legiat.

Els d’Arnau Diaz i Jordi López sumen 23 punts, però cauen al 5è esgraó de la classificació. La diferència amb el segon, el Constantí, és de set punts, tot i que aquest compta amb un partit més. Diaz valora positivament l’empat i espera que els hi serveixi per afrontar de la millor manera possible el pròxim partit contra el Turó Mont-roig.

Quant a l’Infantil, ha caigut golejat a Banyeres del Penedès davant el CFB Marc Bartra, encaixant dos gols en la primera part i tres en la segona. Els de Dani García cauen a la 8a plaça amb 20 punts, superats per un Torredembarra que té 12.