29 de gener del 2020
El Catllar femení confirma la seva recuperació guanyant per la mínima al Castellvell del Camp (1-0)
El següent repte de les del Baix Gaià serà superar al Futsal Lleida per neutralitzar al Roquetes i el Pla d’Urgell
El gol de Luna Blanca Polo en el minut 8 de partit va servir perquè el Catllar Atlètic femení derrotés al Castellvell del Camp, un rival directe en la zona mitjana de la classificació, i celebrés la tercera victòria de la temporada després d’encadenar sis jornades sense fer-ho.

Les catllarenques, que havien guanyat l’últim compromís el passat 27 d’octubre, ratifiquen d’aquesta manera les bones sensacions que van oferir en l’empat contra el Pla d’Urgell (3-3) i pugen fins a la 7a posició amb 14 punts. Tenint en compte que el podi encara segueix molt lluny, el seu pròxim repte ha de ser neutralitzar al Roquetes i al mateix Pla d’Urgell, ambdós amb 17 punts.

Lluis Jové, entrenador del Catllar, ha destacat les dificultats que ha presentat el rival tot i la seva posició a la taula. Tanmateix, reconeix que l’equip torna a desenvolupar el bon joc que havia mostrat a l’inici de la temporada.

El Catllar descansa aquest cap de setmana perquè s’han de disputar els partits de la Copa Tarragona, un torneig en el qual va caure en la primera eliminatòria davant el Morell, i no tornarà a competir fins al 8 de febrer. Llavors rebrà al Futsal Lleida, 4t classificat, en el primer partit de la segona volta.