29 de gener del 2020
L’exhibició de José Arias no és suficient perquè la Torre guanyi a Vila-rodona (5-5)
Els torrencs buscaran davant el Roquetes l’accés a les semifinals de la Copa Tarragona aquest dissabte
El CFS Torredembara va sumar un punt en la visita a Vila-rodona, on els presents van gaudir d’un gran espectacle futbolístic en el qual es van veure fins a deu gols, i especialment, de l’exhibició golejadora d’un José Arias que va anotar quatre dels cinc gols del seu equip.

El torrenc va igualar el marcador en el minut 6 després que els locals s’avancessin dos minuts abans. Els de l’Alt Camp van tornar a colpejar en el minut 10, però la Torre va capgirar la situació abans del descans per mitjà de Daniel Fabregat i el mateix Arias.

En l’equador de la segona part, va sorgir la figura de Jordi Batalla, que va empatar el partit en el 29’, i posteriorment va respondre als dos gols que li quedaven per celebrar a José Arias. Els dos van ser els grans protagonistes del 5 a 5 final.

En declaracions a Altafulla Ràdio, Arias ha reconegut que “el partit es podia decantar per qualsevol dels dos equips”. Les baixes i els problemes físics del porter Juan Martín Olmedo, fan que el punt tingui molt de valor, ha sentenciat.

La Torre segueix 7a amb 20 punts, a set punts de les places d’ascens, una distància que intentarà reduir d’aquí a 15 dies, perquè abans ha de disputar els quarts de final de la Copa Tarragona davant el Roquetes, 6è classificat en la Primera Divisió Catalana.

José Arias es mostra optimista de cara a les possibilitats d’arribar a les semifinals, tot i que ell no podrà jugar pels seus compromisos amb el Levante Futbol Platja. El tècnic, Daniel Carrasco, haurà d’utilitzar diversos jugadors del Juvenil per fer front a la resta d’absències.

El partit es disputarà aquest dissabte, a les 16.00 h, al Pavelló Municipal de Roquetes.