Esports
Foto: CER Torredembarra
30 de gener del 2020
El CER Torredembarra celebra el V Trofeu Interclubs i III Memorial Gemma Casajús aquest dissabte
L’organització espera la participació de més de 500 gimnastes de tota Catalunya, la Comunitat Valenciana i Andorra
El Club Esportiu Rítmica Torredembarra organitza la 5a edició del Trofeu Interclubs Torredembarra de gimnàstica rítmica aquest dissabte 1 de febrer. La jornada, que començarà a les 09.00 h i clourà a les 19.00 h, se celebrarà al Pavelló Sant Jordi, i comptarà amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torredembarra, la Regidoria d'Esports i la Diputació de Tarragona.

La jornada, tot i tractar-se d'una competició, té també un component festiu i d'agermanament entre les gimnastes dels diferents clubs participants. La dinàmica de la competició consistirà en sumar les puntuacions de les actuacions de les gimnastes de cada club per tal d'obtenir una classificació general per clubs i saber qui serà el guanyador del trofeu. Per altra banda, també hi haurà entrega de premis per categories i nivells, i els participants que acabin en 4a i 5a posició obtindran un diploma.

L’organització preveu que l’edició d’enguany sigui tot un èxit perquè compta amb la participació de més de 500 gimnastes de tota Catalunya, la Comunitat Valenciana i Andorra, que mostraran per primera vegada els seus muntatges de competició per a la temporada 2019-20. Quant al CER Torredembarra, competirà amb les seves gimnastes de competició, mentre que les d’iniciació oferiran una exhibició als assistents.

Cal remarcar que la trobada també servirà per rememorar a Gemma Casajús, presidenta fundadora del club, que va traspassar el gener de 2018 a causa d’un càncer.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades