Esports
Foto: Lizards de Torredembarra
30 de gener del 2020
Els Lizards volen donar la sorpresa en la fase final de la Lliga Catalana de Flag Football
Els llangardaixos grocs han de batre als Reds de Terrassa en una de les eliminatòries de la repesca per seguir vius en la carrera pel títol
Els Lizards de Torredembarra afronten aquest dissabte a Granollers la primera part de la fase final de la Lliga Catalana de Flag Football, on intentaran superar la repesca contra els Reds de Terrassa per accedir als quarts de final que es disputaran al migdia.

Lluis Pérez, president dels Lizards, ha explicat als micròfons d’aquesta casa que el conjunt del Vallès Occidental està pràcticament format per jugadors que anteriorment havien jugat a futbol americà, un esport on la corpulència és més necessària que no pas l’agilitat i la velocitat, dos aspectes clau en el flag football. Els llangardaixos grocs esperen que això els permeti tenir un avantatge per desenvolupar les seves armes.

Si els Lizards superen als Reds en el partit que es disputarà a les 11.55 h, accedirien a la següent eliminatòria, on ja esperen els Wolves de Sarrià, davant els quals jugarien a les 14.40 h. Si perden, s’enfrontaran al perdedor de l’altre repesca entre els Uroloki de Barcelona i els Imperials de Reus a partir de les 12.50 h.

Si els torrencs fossin capaços de guanyar els dos partits, es plantarien en les semifinals i jugarien contra els Bufals o el guanyador de la repesca entre Imperials i Uroloki. La gran final, això sí, es disputarà més endavant. El dia, l’hora i el lloc encara els ha de decidir la Federació Catalana de Futbol Americà, l’organitzadora de la competició.
Lluis Pérez, president dels Lizards
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The breadwinner"
19 de setembre a les 22:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com