31 de gener del 2020
L’Altafulla visita l’Atlètic Valls amb ganes de revenja
El 0 a 3 de la primera volta és una de les motivacions del conjunt groc-i-negre, que també aspira a distanciar-se dels de l’Alt Camp
El CE Altafulla afronta el primer gran partit de la segona volta de la competició a l’Estadi del Vilar, on li espera l’Atlètic Valls, davant el qual clama venjança pel resultat de la primera volta. Les condicions del cara a cara d’aquest dissabte (18.15 h) són molt diferents de les d’aquell llunyà 14 de setembre, i els groc-i-negre tenen tots els elements per competir pels tres punts.

Cal recordar que en el partit de la segona volta, els altafullencs tenien una nòmina de baixes molt nombrosa. Tot i això, van ser capaços de competir fins que l’àrbitre va assenyalar un penal molt rigorós quan faltaven 20 minuts per al final. Els vallencs sentenciarien en els últims minuts amb el segon i el tercer gol.

Ara, però, l’Altafulla lidera la classificació i ja no és un aspirant, ara és un candidat a l’ascens. Com a visitant, a més, ha guanyat set dels vuit partits que ha disputat. L’únic escenari on s’ha deixat dos punts és el Municipal Kiko Casilla d’Alcover.

Val a dir que el Valls ha estat l’únic capaç de derrotar a l’equip de Raúl Tudela i Jordi Araus, una dada que espera aprofitar per repetir la gesta davant la seva afició. El conjunt dirigit per Albert Pérez, que va arribar a la banqueta en la 12a jornada per substituir Sergi Ferrer, ha començat el 2020 amb bon peu.

Després d’encadenar quatre jornades sense guanyar, amb tres empats i una derrota, en els últims dos compromisos han golejat el Torreforta (4-0) i han guanyat al Sant Jaume (0-2) a domicili. Si guanyen a l’Altafulla, confirmaran la seva recuperació. I el que és més important, se situaran a un punt de lideratge, que podríeu recaure en el Llorenç si guanya al Vendrell.

Isaac Romera i Ramon Giró són els màxims golejadors del Valls amb 11 i 10 gols cadascun. Per darrere els segueix Jordi Rosines amb 6 gols, però compte amb Òscar Periche, que ha marcat tres dianes en els dos últims compromisos.