04 de febrer del 2020
La Riera s’imposa a la Bisbalenca i creu en la permanència (3-2)
La Torre goleja al Constantí per 5 a 0 i es consolida en la zona mitjana de la taula
Definitivament, la Riera ha despertat. I ho ha fet en un moment crucial de la temporada. Els rierencs han aconseguit enllaçar dues victòries seguides al vèncer la Joventut Bisbalenca per 3 a 2, un resultat que els hi permet abandonar el fanalet vermell –en detriment del Campclar, i situar-se a sis punts de la salvació.

El tècnic, José Antonio Ferreros, ha remarcat la necessitat de guanyar aquesta mena de partits contra els rivals directes, i que l’únic que ha canviat en les últimes dues jornades és que l’equip ha sumat els tres punts.

Quant al partit, la Riera ha hagut de patir per mantenir els tres gols d’avantatge que havia aconseguit en la primera part gràcies a Oriol Boix (15), Alberto Romeu (35’) i Iván Descàrrega (42’). I és que els bisbalencs s’han apropat en el marcador per mitjà de Pau Miró (47’) i Jordi Cruz (58’), però s’han topat amb un rival que ha après a patir.

Per la seva part, el Torredembarra ha golejat al Constantí seguint la mateixa fórmula que la Riera, encarrilant el triomf amb tres gols en la primera part de Xavier Fernández (7’), Jordi Elías (12’) i Guillermo Montserrat (39’), que ja porta 11 gols.

El conjunt torrenc ha mantingut la seva superioritat en la segona part, i ha arrodonit la victòria amb els gols d’Antonio Montserrat (70’) i Marc Arauz (80’), i se situen 9ns amb 26 punts.

En la pròxima jornada, la Riera posarà a prova la seva resurrecció al camp del líder, el Llorenç, el dissabte a les 17.00 h, mentre que la Torre visita al cuer, el Campclar, el diumenge a les 16.00 h.¡