10 de febrer del 2020
Pol Inglès acaba amb el Sant Jaume i l’Altafulla recupera la primera plaça (2-0)
Els groc-i-negre tornen a mostrar la seva versió més sòlida i eficient per retrobar-se amb la victòria
El CE Altafulla ha tornat al bon camí en vèncer a la JE Sant Jaume amb dos gols de Pol Inglès en la recta final de la primera part. El triomf fa que tot torni a ser com era abans de l’ensopegada a l’Estadi del Vilar, amb l’equip groc-i-negre al capdavant de la classificació gràcies a la relliscada del Llorenç davant la Riera (0-0).

Raúl Tudela i Jordi Araus han utilitzat un 3-5-2 amb Vicente Sánchez disputant el seu primer partit de titular, i Jorge Carmona acompanyant Pol Inglès en la davantera a causa de l’absència de Manuel Cobacho.

Quant al partit, ha estat molt igualat. L’equip dels Domenys ha demostrat perquè ha estat capaç d’encadenar deu jornades sense perdre amb una defensa ben organitzada i un centre del camp capaç de superar la primera línia de pressió del rival amb les conduccions de Carles Cornellà i Pol Muriana.

L’Altafulla ha protagonitzat més arribades a l’àrea contrària, però no les ha definit. Com tampoc ho ha fet Gaurab Nuñez en l’ocasió més clara dels visitants en una acció on només havia d’empènyer la pilota al fons de la xarxa. Finalment, ha marxat fora.

En la recta final del primer temps, s’ha produït el canvi guanyador. Jorge Carmona i Àlex Cañas s’han intercanviat les posicions, i això ha permès que el primer aprofités una jugada per la banda dreta per centrar la pilota al punt de penal, on Pol Inglès ha connectat un remat que ha superat a Carles Roses. L'1 a 0 ha arribat en el 37’, mentre que el segon ho ha fet set minuts més tard en una jugada similar on el màxim golejador de l’Altafulla ha anotat el seu 12è gol del curs amb un remat de cap.

En el segon temps, el Sant Jaume ha intentat escurçar la diferència que reflectia el marcador, però l’Altafulla s’ha mostrat molt sòlid amb el compromís de tots els jugadors i ha assegurat el triomf que li permet tornar al lideratge amb 44 punts, un més que el Llorenç.

El pròxim repte dels groc-i-negre és assaltar el Municipal de Torreforta, on li espera un rival que encadena quatre derrotes seguides i que és la gran decepció de la temporada al Grup 3 de Tercera Catalana. El partit es jugarà el dissabte 15 de febrer, a les 17.00 h.