10 de febrer del 2020
L’Altafulla remunta al Mont-roig i clou la primera volta encadenant quatre victòries (2-1)
Eva Pijuan i Elsa Gutiérrez remunten el gol inicial de Noemí Vilar, que situa a l’equip 8è amb 19 punts
Les abelles del CE Altafulla s’han imposat a l’Atlètic Mont-roig en el partit corresponent 15a jornada de la lliga Femení 7 TGN i han encadenat la quarta victòria seguida, la qual cosa els hi ha permès pujar al 8è esgraó de la classificació superant a l’Astorga. El tècnic, Marc Pérez, s’ha mostrat molt content perquè l’equip ha estat capaç de complir amb l’objectiu que s’havia marcat per al tram final de la primera volta.

Les groc-i-negre han hagut de capgirar el gol inicial de Noemí Vilar, que ha sorprès la defensa en un contraatac quan només quedaven cinc minuts per al descans. La reacció ha arribat a l’ini del segon temps amb el gol d’Eva Pijuan, que ha superat la portera visitant amb un remat des de dins de l’àrea en el 46’. Més tard, en el 64’, Elsa Gutiérrez ha culminat la remuntada en una acció molt similar.

L’Altafulla ha hagut de patir per mantenir el seu avantatge davant la insistència d’un Mont-roig que ha cercat l’empat fins al final, però finalment ha pogut celebrar el triomf que el situa a l’equador de la classificació amb 19 punts.

L’equip de Marc Pérez afronta l’inici de la segona volta amb molta confiança, però conscient que a partir d’ara les coses no seran gens senzilles perquè haurà de fer front als rivals més durs del campionat. El primer, el Constantí -3r classificat, que visitarà el Joan Pijuan el pròxim diumenge a les 18.00 h.