Esports
06 de novembre del 2014
Llorenç Gómez podria ser nomenat aquest divendres Millor Jugador del Món de Futbol Platja
El de Torredembarra també opta al trofeu de Millor Gol, sent l’autor d’una de les considerades les deu millors dianes de l’any
Llorenç Gómez podria ser nomenat aquest divendres al vespre Millor Jugador del Món de Futbol Platja. El jove de Torredembarra ha estat nominat entre els tres millors per sustentar el títol. Han estat els entrenadors i capitans de totes les seleccions nacionals participants a les competicions oficials que organitza Beach Soccer Worldwide els que han participat en la votació.
Un somni fet realitat. El català va començar a jugar amb 19 anys i aleshores es va marcar com a objectiu ser el millor. Quatre anys més tard, amb només 23 anys, té moltes opcions d’aconseguir-ho. De fet, per Gómez haver estat escollit entre els tres millors ja és tot un premi. S’ha mostrat molt il·lusionat, i si ho aconsegueix, "treballarà per mantenir-se el més amunt possible i per donar sempre el 100%".

El català comparteix nominació amb altres dos grans talents d’aquest esport, el brasiler Bruno Xavier, i el suís Noel Ott. D’acord amb aquesta votació, un d’ells serà l’escollit com a Millor Jugador de l’Any en la I Gala de les Estrelles del Futbol Platja, que se celebrarà aquest divendres a Dubai. Aquest dijous viatja cap els Emirats Àrabs.

També opta al trofeu de Millor Gol, sent l’autor d’una de les considerades les deu millors dianes de l’any. En aquest cas, el guanyador es decideix a través d’una votació popular.

L’acte d’aquest divendres també premiarà el Millor Entrenador, el Cinc Ideal, el Millor Porter, i la Millor Promesa.


Escolta les declaracions Llorenç Gómez, un dels tres nominats a rebre el guardó Millor de Jugador del Món de Futbol Platja.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla