10 de febrer del 2020
La Riera frena al Llorenç i manté la inèrcia positiva (1-1)
La Torre només suma un punt al barri de Campclar i s’allunya de la zona noble de la classificació
El CF La Riera segueix carregant-se d’arguments per creure en la permanència a Tercera Catalana. L’empat davant el Llorenç, que afrontava la jornada d’aquest cap de setmana com a líder del grup, ratifica les bones sensacions que està transmetent l’equip rierenc en les últimes setmanes.

Els del Baix Gaià han fet un pas endavant quant a la defensa, i la prova és que ha resistit amb deu jugadors gairebé durant tota la segona part, després que Albert Roca hagi estat expulsat per doble amonestació en el 54’. Poc abans, Alberto Romeu ‘Nieto’ havia anotat el 0 a 1, un resultat que han mantingut fins al 86’, quan els locals han fet l’empat.

El tècnic, José Antonio Ferreros, ha destacat les baixes importants amb les quals han afrontat el partit i ha elogiat a tots els jugadors que han participat, sobretot als que menys minuts han tingut en els últims temps.

La Riera continua sent penúltim amb 13 punts, i veu com la diferència amb el descens s’amplia a set punts després del triomf del San Salvador. Ara, l’equip que té per davant és la Joventut Bisbalenca, que segueix en caiguda lliure. El pròxim partit davant el Constantí (diumenge, 12.15 h) serà una nova final davant la seva afició.

Per la seva part, el Torredembarra només ha pogut sumar un punt del camp del cuer, l’Atlètic Campclar. La necessitat de sumar del conjunt local ha fet que els torrencs no estiguessin còmodes sobre el terreny de joc tot i el gol inicial de Xavier Fernández en el minut 7, com així ha reconegut Guillermo Montserrat.

Els locals han empatat en el segon temps gràcies a Javier Ramos, i han tingut diverses ocasions per guanyar el partit. El torrenc Erinc Aranda ha estat expulsat en el temps afegit per doble amonestació i es perdrà el pròxim compromís a casa davant el Calafell, que es jugarà el diumenge a les 16.30 h.

La Torre segueix 9a amb 27 punts, i veu com el Vendrell se li escapa ja amb cinc unitats de marge.