Esports
Foto: CE Altafulla
11 de febrer del 2020
L’Aleví A de l'Altafulla supera l’EFB Calafell i empata a 39 punts amb el 2n classificat, la Pobla de Mafumet
El Benjamí A es desfà del Santa Oliva i segueix 2n amb 37 punts, dos menys que el Roda de Barà
L’Escola de Futbol del CE Altafulla ha viscut un cap de setmana molt positiu, sobretot pel que fa a les categories de Futbol 7, on els dos benjamins i els dos alevins que competeixen en la FCF han aconseguit bons resultats. L’Aleví A, per exemple, s’ha imposat a l’EFB Calafell per 7 a 2 amb dos gols de Víctor Navarro i un de Tanit López, Marc González, Iker Roman, Ginés Alejo i Ismael Jaghdal.

L’equip de Francesc Julià i Pedro Navarro segueix 3r, però empatat a 39 punts amb el 2n, la Pobla de Mafumet, que ha caigut davant un Marc Bartra que té un avantatge de sis punts respecte a ambdós conjunts.

L’Aleví B també s’ha desfet de l’EFB Calafell G per 1 a 11 amb la tripleta de Roger Escuredo, les dobletes d’Ivan Valero i Emili Roda, i els gols de Mohamed Tahammant, Erik López i Leonardo Spano.

Per contra, l’Aleví Femení ha caigut davant el Montblanc. Els dos gols de Claudia Pino han estat insuficients per sumar la segona victòria seguida a la lliga del Consell Esportiu del Tarragonès.
En la categoria Benjamí, el Benjamí A de José Luis Martín s’ha desfet d’un rival directe com el Santa Oliva A per 7 gols a 3 amb les dobletes de Valentí Pérez i Sergi Riu, i les dianes de Jon Garcia, Jan Alcántara i Hugo Tudela. El triomf els manté 2ns amb 37 punts.

Quant al Benjamí B, ha sumat un punt davant el Santa Oliva B gràcies al gol d’Hugo Hurtado, que ha neutralitzat l’avantatge dels del Baix Penedès. I pel que fa als més petits, els jugadors del Pre-Benjamí A, han caigut davant l’EFB Calafell C per 2 a 1. Víctor Luque ha estat l’autor de l’únic gol groc-i-negre.
Social
Et recomanem
Dia Internacional contra la violència envers les dones
25 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Jornada de portes obertes a la Vil·la romana dels Munts
29 de novembre
Més informació a www.mnat.cat