Esports
Foto: Bàsquet Baix Gaià
11 de febrer del 2020
Ple de victòries dels equips base femenins del BBG
El Sènior no ha pogut arrodonir la jornada en caure a la pista del Cambrils per 84 a 29
El Bàsquet Baix Gaià ha viscut un cap de setmana rodó en el qual els equips base femenins han aconseguit el primer ple de victòries de la temporada, amb dos triomfs destacats com els del Pre-Infantil i l’Infantil A. Els dos s’han situat al capdavant dels seus grups després de vèncer al CB La Selva (62-33) i el CB Valls (44-46), respectivament.

El primer assalta el lideratge –amb 10 punts, gràcies a la derrota del Sant Pau Apòstol contra el CB Tarragona 02, que ara ocupa la segona posició, mentre que l’Infantil A fa el mateix amb 5 unitats, una més que el conjunt vallenc. Cal remarcar, però, que les del Baix Gaià tenen un partit més respecte als tres equips que el persegueixen.

El tècnic, Sergi Galan, ha elogiat el gran partit que han realitzat les jugadores, "demostrant caràcter i orgull” per capgirar un inici de partit molt difícil.

D’altra banda, l’Infantil B s’ha desfet del Sant Pau Apòstol en un dels duels directes de la jornada. El triomf per 46 a 43 li permet assaltar la 5a plaça amb 7 punts, les mateixes que té el conjunt tarragoní.

Quant al Cadet, ha guanyat a la pista del Reus Deportiu C per 39 a 56 i és 2n empatat a 6 punts amb el líder, el TGN Bàsquet 04. Per la seva part, el Junior ha complert els pronòstics davant el Bàsquet l’Arboç, assaltant el seu feu per un resultat de 45 a 61 que el manté cinquena amb 18 punts.

I l’únic equip femení que no ha aconseguit la victòria ha estat el Sènior, que ha caigut a la pista del 4t classificat, el Cambrils, per 84 a 29, i es manté desè amb 16 punts.
Sergi Galan, entrenador de l'Infantil A
Social
Et recomanem
Dia Internacional contra la violència envers les dones
25 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Jornada de portes obertes a la Vil·la romana dels Munts
29 de novembre
Més informació a www.mnat.cat