12 de febrer del 2020
El Catllar femení deixa escapar dos punts contra el Lleida en els últims minuts (2-2)
Pallaruelo i Aran frustren a les catllarenques, que encadenen tres partits sense perdre amb dos empats i una victòria
El CFS El Catllar femení s’ha quedat molt a prop de començar la segona volta amb una victòria després d’empatar contra el Futsal Lleida en un partit que tenia pràcticament guanyat. Tot i arribar als últims minuts amb l’avantatge que li havien donat Estefania Ortiz i Inés Luna, les lleidatanes han estat capaces d’igualar el marcador per mitjà de Claudia Pallaruelo i Marta Aran.

Tot i que l’empat és un resultat agredolç per com s’ha produït, el cert és que el conjunt verd encadena tres jornades sense perdre –una victòria i dos empats, i confirma que ha recuperat les bones sensacions que havia mostrat a l’inici del curs.

Lluis Jové, entrenador del Catllar, ha destacat la igualtat entre els dos equips, que s’ha demostrat amb la gran quantitat d’ocasions que han protagonitzat durant tot el partit.

Les catllarenques segueixen en la 7a posició amb 15 punts, a dos punts del Roquetes i el Pla d’Urgell, mentre que el Lleida segueix a set unitats de distància després que les coses hagin acabat tal com estaven abans de disputar-se la 12a jornada.

El seu pròxim repte serà assaltar la pista del 3r classificat, l’Amposta, el diumenge 1 de març. Un repte majúscul però propici per ratificar el bon estat de forma pel qual travessen en l’inici de la segona part de la temporada.