Esports
Foto: CE Altafulla
14 de febrer del 2019
Les abelles comencen la segona volta amb un test exigent davant el Constantí
Els dos equips vénen de sumar els 12 últims punts en joc i busquen el ple al 15 abans de l’aturada
El CE Altafulla femení inicia aquest dissabte, a les 18.00 h, la segona volta de la lliga Femení 7 TGN davant un dels grans equips de la competició, el Constantí, que marxa 3r per darrere dels dos favorits, l’Icomar i la Floresta.

Les abelles estan motivades de cara al partit, com així ha reconegut el tècnic Marc Pérez. Les quatre victòries seguides que han aconseguit al final de la primera volta, i que les han conduït fins a la 8a posició després d’un inici de temporada molt irregular, els fan ser optimistes de cara als compromisos més exigents.

Pel que fa al Constantí, també arriba a la cita després d’haver sumat els 12 últims punts en joc. El triomf més meritori ha estat davant l’Espluga de Francolí per 8 a 2. Quant al global de la temporada, només ha perdut tres partits contra el Cambrils Unió, l’Icomar i la Floresta, la qual cosa el situa a nou unitats del lideratge.

En el duel contra l’Altafulla, l’equip constantinenc parteix amb avantatge, no només pel que diu la classificació, sinó perquè està format per jugadores amb molta més experiència. La màxima golejadora de l’equip constantinenc és Ángeles Romero amb 14 gols, mentre que Thalia Ruiz i Andrea Bader la segueixen amb 12 i 10 cadascuna.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla