Esports
Foto: Marta Camps
24 de febrer del 2020
Marta Camps aconsegueix dues medalles d’or en el Campionat de Catalunya Màster en pista coberta
L’altafullenca s’imposa en els 800 i 3.000 m F50; la torrenca Maria José Carabante s’imposa en els 200 i 400 m de la mateixa categoria
L’atleta Marta Camps segueix augmentant el seu palmarès després de guanyar dues medalles d’or en el Campionat de Catalunya Màster en pista coberta, que ha tingut lloc Sabadell aquest diumenge. L’altafullenca s’ha imposat en les proves dels 800 i 3.000 metres de la categoria F50.

En la primera de les dues proves, Camps s’ha imposat amb un temps de 2 minuts, 23 segons i 53 centèsimes, superant en 65 segons a la 2a classificada, Xantal Oller (GA Lluïsos Mataró), que ha creuat la línia de meta amb un temps de 3 minuts, 8 segons i 27 centèsims. Quant a la prova dels 3.000 metres, l’atleta del Barcelona Atletisme no ha hagut de competir contra cap rival. Tot i això, ha celebrat el primer lloc amb el seu 25è rècord de Catalunya amb un registre de 10 minuts, 42 segons i 29 centèsimes.

Marta Camps s’ha mostrat molt contenta per les dues victòries que ha aconseguit en el Campionat de Catalunya Màster, destacant el fet d’aconseguir un dels rècords que li faltaven. L’altafullenca ja mira amb ambició els següents reptes, el Campionat d’Espanya i el Campionat d’Europa.

Pel que fa a Maria José Carabante, ha obtingut la medalla d’or en les proves dels 200 i 400 metres de la categoria F50. En la primera ha fet un registre de 29 segons i 31 centèsimes, quedant per davant de Maria Teresa Guasch (CA Vic) i Ana Cabello (CA Tarragona), a les quals ha superat en dos segons.

Per contra, en la prova dels 400 metres ha obtingut la victòria amb un temps més gran que el de les dues altres atletes que han participat. La torrenca ha fet un temps d’1 minut, 3 segons i 61 centèsimes, sumant vuit segons més que la segona classificada, Marcelina García (CA Ascó), i quinze més que la tercera, Mercedes Gracia (JA Sabadell).

La cita més immediata per Marta Camps i Maria José Carabante és el Campionat d’Espanya Màster en pista coberta, que se celebrarà a Antequera del 6 al 8 de març. I una setmana després clouran la temporada en pista coberta amb el Campionat d’Europa Màster a Braga, Portugal.
Marta Camps, atleta del Barcelona Atletisme
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla